Webwinkel Regio | Brabants Dagblad | Webwinkel

Zoek

Golden Tulip Noordwijk Beach****
Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nu

Golden Tulip Noordwijk Beach****

voorjaararrangement


Slechts 75,- p.p.

Voorjaararrangement met o.a. 3-gangen diner

Golden Tulip Noordwijk Beach

De bloemenbadplaats Noordwijk aan zee biedt elk wat wils het hele jaar door. Van lekker uitwaaien aan het strand of op de boulevard, zeven dagen per week gezellig winkelen, een partijtje golf of een bezoek aan een van de vele musea in de buurt. Of u nu voor een sportief of juist een ontspanningsuitje komt, Noordwijk heeft het allemaal.

Het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel is direct gelegen aan het strand en boulevard en beschikt over comfortabele kamers aan land en zeezijde, een vernieuwde brasserie met een overdekt verwarmd terras, een knusse bar met openhaard en een relaxcenter voorzien van sauna, stoomcabine en zwembad met bubbelbad en hydro-massage.

Wij hopen u te mogen begroeten in ons hotel en zullen ons uiterste best doen om u een aangenaam verblijf te bezorgen. Kinderen tot en met 12 jaar (maximaal 2 kinderen) verblijven gratis op de kamer van de ouders op basis van logies en onbijt (dit zijn altijd zeezijdekamers, dus geldt hiervoor een toeslag).

Voorjaarsarrangement:
2x overnachting in een comfortabele kamer aan de landzijde
2x uitgebreid ontbijtbuffet
1x drie gangen diner
Gratis gebruik van ontspanningsruimte en zwembad

Lezersprijs vanaf 75,-* p.p. (februari en maart)
Lezersprijs vanaf 89,- * p.p. (april, mei en juni)

* Deze prijs heeft betrekking op de kamers aan de landzijde. Prijs excl.toeristenbelasting circa 3,10 p.p.p.n.
Toeslag 1 persoon 40,- per nacht, de 1-persoonstoeslag geldt alleen op basis van een 2-persoonskamer. De prijs van het arrangement op basis van landzijde is 75,00 in februari en maart. De prijs van het arrangement op basis van landzijde is 89,00 in april, mei en juni. Toeslag kamer met zeezicht 15,- p.p.p.n. Kinderen t/m 12 jaar (max. 2) slapen gratis op de kamer van de ouders o.b.v. LO. Familiekamers bevinden zich aan de zeezijde dus geldt hiervoor de toeslag.

Dit arrangement is geldig t/m 30 juni 2014 o.b.v. beschikbaarheid.

Meer informatie en boeken
Klik hieronder op "NAAR WEBSITE" of neem telefonisch contact op met Golden Tulip Noordwijk Beach via telefoon 071- 361 92 05 of via e-mail: reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl o.v.v. actiecode GTNB101.


Lezersprijs: € 75,00

Lezersrecensies

Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nu

Laatst bekeken

Golden Tulip Noordwijk Beach****

Golden Tulip Noordwijk Beach**...

voorjaararrangement

€ 75,00
Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nuBekijk Golden Tulip Noordwijk Beach****
Aanmelden nieuwsbrief Contact