Webwinkel Regio | Brabants Dagblad | Webwinkel

Zoek

Golden Tulip Noordwijk Beach****
Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nu

Golden Tulip Noordwijk Beach****

Nazomeren arrangement


Slechts € 89,- p.p.

Nazomeren arrangement met o.a. 3-gangen diner

Golden Tulip Noordwijk Beach

De bloemenbadplaats Noordwijk aan zee biedt elk wat wils het hele jaar door. Van lekker uitwaaien aan het strand of op de boulevard, zeven dagen per week gezellig winkelen tot een cultureel bezoek aan Leiden.

U kunt kiezen uit een heerlijke Thee Complet of gaat u er liever op uit en ontdekt u een van de 12 fantastische musea in Leiden? Wat dacht u van bijvoorbeeld het Rijksmuseum van Volkenkunde, Rijkmuseum van Oudheden of Naturalis? Kom en laat u inspireren.

Het Golden Tulip Noordwijk Beach hotel is direct gelegen aan het strand en boulevard en beschikt over comfortabele kamers aan land en zeezijde, een vernieuwde brasserie met een overdekt verwarmd terras, een knusse bar met openhaard en een relaxcenter voorzien van sauna, stoomcabine en zwembad met bubbelbad en hydro-massage.

3-Daags nazomer arrangement:
• 2x overnachting in een comfortabele kamer aan de landzijde
• 2x uitgebreid ontbijtbuffet
• 1x drie gangen diner
• Thee complet ( koffie/ thee met diverse zoetigheden) of Museumkaartje Leiden
• Gratis gebruik van ontspanningsruimte en zwembad

Lezersprijs vanaf € 89,- p.p.*
Voor augustus, september en oktober € 99,- p.p
Voor november en december € 89,- p.p.
* Deze prijs heeft betrekking op de kamers aan de landzijde. Prijs excl. toeristenbelasting circa € 3,10 p.p.p.n. Toeslag 1 persoon € 40,- per nacht, de 1-persoonstoeslag geldt alleen op basis van een 2-persoonskamer.Toeslag kamer met zeezicht € 15,- p.p.p.n. Kinderen t/m 12 jaar (max. 2) slapen gratis op de kamer van de ouders o.b.v. LO. Familiekamers bevinden zich aan de zeezijde dus geldt hiervoor de toeslag. Dit arrangement is geldig t/m 31 december 2014 o.b.v. beschikbaarheid. Met uitzondering van Kerst.

Meer informatie en boeken
Ga naar onze website voor extra informatie maar neem TELEFONISCH contact op om deze prachtige aanbieding te boeken, of per e-mail. Golden Tulip Noordwijk Beach via telefoon 071-361 92 05 of via e-mail: reservations@goldentulipnoordwijkbeach.nl


Lezersprijs: € 89,00

Lezersrecensies

Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nu

Laatst bekeken

Golden Tulip Noordwijk Beach****

Golden Tulip Noordwijk Beach**...

Nazomeren arrangement

€ 89,00
Koop Golden Tulip Noordwijk Beach**** nuBekijk Golden Tulip Noordwijk Beach****
Aanmelden nieuwsbrief Contact